Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715
Title: Біотехнологія пива
Authors: Фесенко, Андрій
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Keywords: пиво
ферментні препарати
біотехнологія
beer
enzymes
biotechnology
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2002
Citation: Біотехнологія пива / А. Фесенко, О. В. Олексійчук, В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7. - С. 19.
Abstract: Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
beer_biotechnology.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.