DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715

Название: Біотехнологія пива
Другие названия: Biotechnology of beer
Авторы: Фесенко, Андрій
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Fesenko, Andrey
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Meletyev, Anatoly
Domareckij, Vitaliy
Ключевые слова: пиво
beer
ферментні препарати
біотехнологія
ферментные препараты
биотехнология
enzymes
biotechnology
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Біотехнологія пива / А. Фесенко, О. В. Олексійчук, В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7. - С. 19.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива.
Обоснована необходимость экспериментальных исследований на стадиях затирания и брожения при производстве пива.
The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2715
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
beer_biotechnology.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback