Солод з сої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості. Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.

Опис

Ключові слова

соя, soy, солод сої, оздоровчі продукти, soy malt, health products, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Солод з сої / В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, О. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 7. - С. 20-21.

Зібрання