Солод з сої
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості.
Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.
Опис
Ключові слова
соя, soy, солод сої, оздоровчі продукти, soy malt, health products, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Солод з сої / В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, О. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 7. - С. 20-21.