Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101709)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з банана, пектин, какао порошок, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас. %: олія соняшникова, рафінована 4,7…6,7; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 0,4…1,2; вода 69,5…50,3; порошок з банана 9,6…15,6; пектин 2,6…3,4; какао порошок 1,3…1,7; сухе молоко 5,4…6,0; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-вий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %), egg use egg powder and additionally make salt, banana powder, pectin, cocoa powder, milk powder and water in the following ratio of components, wt. %: sunflower oil, refined 4.7...6.7; powdered eggs 2.0...2.4; salt 0.4...1.2; water 69.5...50.3; banana powder 9.6...15.6; pectin 2.6...3.4; cocoa powder 1.3...1.7; powdered milk 5.4...6.0; white crystalline sugar 2.8; table vinegar, 3% 6.7.

Опис

Ключові слова

олія соняшникова, яєчний порошок, сіль, порошок з банана, соус, sunflower oil, egg powder, salt, banana powder, sauce, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України № 101709, МПК A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 07.04.2015; опубл. 25.09.2015, Бюл. № 18.

Зібрання