Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101955)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, додатково введено сіль, порошок з шпинату, сухе молоко, пектин та воду, а як яйця введено яєчний порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 66,0…59,2; порошок з шпинату 9,0…11,0; пектин 2,6……3,4; сухе молоко 4,5…5,5; цукор 2,8; оцет 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, spinach powder, powdered milk, pectin and water.

Опис

Ключові слова

олія соняшникова, яєчний порошок, порошок з шпинату, соус, sunflower oil, egg powder, spinach powder, sauce, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України № 101955, МПК A23L 1/24, A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 07.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19.

Зібрання