Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101955)
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, додатково введено сіль, порошок з шпинату, сухе молоко, пектин та воду, а як яйця введено яєчний порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 66,0…59,2; порошок з шпинату 9,0…11,0; пектин 2,6……3,4; сухе молоко 4,5…5,5; цукор 2,8; оцет 6,7.
A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, spinach powder, powdered milk, pectin and water.
Description
Citation
Пат. України № 101955, МПК A23L 1/24, A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 07.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19.