Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27278
Title: Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 112569)
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Дащинська, Ольга Андріївна
Keywords: пористість
цифрове зображення
хлібобулочні вироби
porosity
digital image
bakery products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Пат. 112569 Україна, МПК G01N 15/08, A21D 13/00. Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів / О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва, О. А. Дащинська; заявник патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. – № u201503268 ; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27278
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петруша, Арсеньєва, Дащинська.pdf154.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.