Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 112569)
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Опис
Ключові слова
пористість, цифрове зображення, хлібобулочні вироби, porosity, digital image, bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 112569 Україна, МПК G01N 15/08, A21D 13/00. Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів / О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва, О. А. Дащинська; заявник патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. – № u201503268 ; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.