DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27341

Название: Хліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)
Другие названия: Wheat bread (Patent for utility model № 122106)
Авторы: Карабець, Юлія Володимирівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Дорошенко, Віктор Олександрович
Шаран, Андрій Васильович
Karabets, Ylia
Sharan, Larisa
Doroshenko, Viktor
Sharan, Andrey
Ключевые слова: борошно зародку кукурудзи
целіакія
безглютеновий хліб
мука зародышей кукурузы
целиакия
безглютеновый хлеб
flour embryo of corn
celiac disease
gluten-free semifinished bred
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 122106, МПК A21D 13/04 Хліб пшеничний / Карабець Юлія, Шаран Лариса; Дорошенко Віктор, Шаран Андрій ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201706800; заяв. 30.06.17.; опубл. 26.12.2017; Бюл. № 24.
Краткий осмотр (реферат): Хліб пшеничний, який відрізняється тим, що в рецептурному складі частково замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Хлеб пшеничный, который отличается тем, что в рецептурном составе частично заменен основной ингредиент мука пшеничная на муку зародышей кукурузы. Wheat bread, which is characterized by the partial replacement of the main ingredient of wheat flour in corn germ flour in the recipe composition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27341
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
hlib pshenichniy.pdf160,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback