DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27383

Название: Критерії ідентифікації рослинних олій
Другие названия: Criteria for identifying vegetable oils
Авторы: Ващенко, Юлія Володимирівна
Vashchenko, Yuliia
Усатюк, Світлана Іванівна
Usatyuk, Svetlana
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Ключевые слова: рослинні олії
растительные масла
vegetable oils
ідентифікація
идентификация
identification
жирнокислотний склад тригліцеридів
жирнокислотный состав триглицеридов
fatty acid composition of triglycerides
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Ващенко, Ю. Критерії ідентифікації рослинних олій / Ю. Ващенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 67.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників як критерії ідентифікації для рослинних олій. Приведены результаты исследования физико-химических и органолептических показателей в качестве критериев идентификации для растительных масел. The results of the study of physico-chemical and organoleptic parameters as identification criteria for vegetable oils are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27383
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Vegetable oils.pdf280,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback