Критерії ідентифікації рослинних олій

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників як критерії ідентифікації для рослинних олій. The results of the study of physico-chemical and organoleptic parameters as identification criteria for vegetable oils are presented.

Опис

Ключові слова

рослинні олії, vegetable oils, ідентифікація, identification, жирнокислотний склад тригліцеридів, fatty acid composition of triglycerides, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ващенко, Ю. Критерії ідентифікації рослинних олій / Ю. Ващенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 67.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced