Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27409
Title: Дослідження впливу температури на хімічний склад екстрактів чаю чорного у процесі екстрагування
Authors: Рубанка, Катерина Володимирівна
Терлецька, Віта Альбертівна
Keywords: кафедра технології консервування
чай
екстракція
температура
мінеральні речовини
дубильні речовини
tea
extraction
temperature
minerals, tannins
Issue Date: 2017
Citation: Рубанка, К. В. Дослідження впливу температури на хімічний склад екстратів чаю чорного у процесі екстрагування / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Проблеми теплофізики та теплоенергетики : X міжнародна конференція, 23 – 26 травня 2017 р. — К. : НУХТ, 2017.
Abstract: В роботі представлено вплив температури екстрагування чаю чорного на зміни Na, K, Ca та дубильних речовин. Доведено, що збільшення температури екстрагування сприяє підвищенню виходу досліджуваних сполук. Встановлено, що оптимальною температурою проведення процесу екстрагування чаю є 90 ºС. The effect of black tea extraction temperature on changes in Na, K, Ca and tannins is presented. It is proved that an increase in the temperature of extraction contributes to an increase in the yield of the compounds studied. It has been established that the optimal temperature for the tea extraction process is 90 ºC.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27409
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teplofiz 2017.pdf121.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.