Дослідження впливу температури на хімічний склад екстрактів чаю чорного у процесі екстрагування

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі представлено вплив температури екстрагування чаю чорного на зміни Na, K, Ca та дубильних речовин. Доведено, що збільшення температури екстрагування сприяє підвищенню виходу досліджуваних сполук. Встановлено, що оптимальною температурою проведення процесу екстрагування чаю є 90 ºС. The effect of black tea extraction temperature on changes in Na, K, Ca and tannins is presented. It is proved that an increase in the temperature of extraction contributes to an increase in the yield of the compounds studied. It has been established that the optimal temperature for the tea extraction process is 90 ºC.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, чай, екстракція, температура, мінеральні речовини, дубильні речовини, tea, extraction, temperature, minerals, tannins

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Дослідження впливу температури на хімічний склад екстратів чаю чорного у процесі екстрагування / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Проблеми теплофізики та теплоенергетики : X міжнародна конференція, 23 – 26 травня 2017 р. — К. : НУХТ, 2017.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced