Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27459
Title: Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок
Other Titles: The application of intermediate product from grape marc for making candy with high nutritional value
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Kalinovska, Tatyana
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Krapivnitska, Iryna
Keywords: біологічно-активні речовини
виноградні вичавки
продукти переробки винограду
фруктово-желейна цукеркова маса
функціонально-фізіологічні інгредієнти
биологически активные вещества
виноградные выжимки
продукты переработки винограда
фруктово-желейная конфетная масса
функционально-физиологические ингредиенты
biologically active compounds
grape pomade
processed grape puree
fruit and jelly candy mass
functional and physiological ingredients
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Оболкіна, В. І. Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська, І. О. Крапівницька // Продовольча індустрія АПК. — 2014. — № 3 — С. 23-27.
Abstract: У статті наведено результати досліджень з вивчення фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів, отриманих з виноградних вичавок. Визначено структурно-механічні характеристики фруктово-желейних цукеркових мас на основі підварки з виноградних вичавок з додаванням низькоетерифікованого пектину. В статье приведены результаты исследований по изучению физико-химических свойств полуфабрикатов, полученных из виноградных выжимок. Определены структурно-механические характеристики фруктово-желейных конфетных масс на основе выжимок из виноградных выжимок с добавлением низкоэтерифицированного пектина. Article presenting the results of studies on the physicochemical properties of semi-finished products obtained from grape marc. The structural and mechanical properties of fruit and jelly candy masses from the suburbs of grape marc, with the addition of low pectin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27459
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cukerki.pdf163.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.