Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень з вивчення фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів, отриманих з виноградних вичавок. Визначено структурно-механічні характеристики фруктово-желейних цукеркових мас на основі підварки з виноградних вичавок з додаванням низькоетерифікованого пектину. Article presenting the results of studies on the physicochemical properties of semi-finished products obtained from grape marc. The structural and mechanical properties of fruit and jelly candy masses from the suburbs of grape marc, with the addition of low pectin.

Опис

Ключові слова

біологічно-активні речовини, виноградні вичавки, продукти переробки винограду, фруктово-желейна цукеркова маса, функціонально-фізіологічні інгредієнти, biologically active compounds, grape pomade, processed grape puree, fruit and jelly candy mass, functional and physiological ingredients, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська, І. О. Крапівницька // Продовольча індустрія АПК. — 2014. — № 3 — С. 23-27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced