Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27463
Title: Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry
Other Titles: Обгрунтування використання виноробних вторинних продуктів в якості альтернативного сировини для кондитерської промисловості
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Kalinovska, Tatyana
Keywords: grapes
processed products
husks of grapes
confectionery
phenol and pectin substances
виноград
продукти переробки
вичавки винограду
кондитерські вироби
фенольні і пектинові речовини
виноград
продукты переработки
выжимки винограда
кондитерские изделия
фенольные и пектиновые вещества
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Kalinovska, T. Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / T. Kalinovska, V.Obolkina // Nauka i Studia. – Польша, 2014. — Т. 14 (124). — P. 59-62.
Abstract: The article is aimed at studying the concentration of pectin and phenol substances in grapes and in processed grapes products as well as at assessing the expediency of making them part of recipe as a valuable raw material for new kinds of confectionery. Стаття спрямована на вивчення концентрації пектину і фенольних речовин у винограді і в оброблених виноградних продуктах, а також на оцінку доцільності використання як цінної сировини для нових видів кондитерських виробів. Статья направлена на изучение концентрации пектина и фенольных веществ в винограде и в обработанных виноградных продуктах, а также на оценку целесообразности использования в качестве ценного сырья для новых видов кондитерских изделий.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27463
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
using wine-making secondary products.pdf55.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.