Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The article is aimed at studying the concentration of pectin and phenol substances in grapes and in processed grapes products as well as at assessing the expediency of making them part of recipe as a valuable raw material for new kinds of confectionery.

Опис

Ключові слова

grapes, processed products, husks of grapes, confectionery, phenol and pectin substances, виноград, продукти переробки, вичавки винограду, кондитерські вироби, фенольні і пектинові речовини, выжимки винограда, кондитерские изделия, фенольные и пектиновые вещества, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Kalinovska, T. Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / T. Kalinovska, V.Obolkina // Nauka i Studia. – Польща, 2014. – Т. 14 (124). – P. 59–62.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced