Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.

Опис

Ключові слова

морква, гарбуз, сушіння, каротин, борошняні вироби, carrots, pumpkin, drying, carotene, flour products, кафедра технології консервування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, 5–7 вересня. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 211-212.