Influence of compositions containing protein on organoleptic properties of cooked sausages

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The influence of composition containing protein based on different protein preparations on the organoleptic properties of cooked sausages is analyzed based on qualimetric analysis. The overall assessment of organoleptic parameters made it possible to state the benefits of experimental formulations using 20% and 30% hydrated composition containing protein over the control sample.

Опис

Ключові слова

білоквмісна композиція, варені ковбаси, органолептичні властивості, білки, composition containing protein, cooked sausages, organoleptic properties, proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Fursik, O. Influence of compositions containing protein on organoleptic properties of cooked sausages / O. Fursik // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – 2017. – С. 80-82.

Зібрання