Influence of compositions containing protein on organoleptic properties of cooked sausages
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The influence of composition containing protein based on different protein preparations on the organoleptic properties of cooked sausages is analyzed based on qualimetric analysis. The overall assessment of organoleptic parameters made it possible to state the benefits of experimental formulations using 20% and 30% hydrated composition containing protein over the control sample.
Опис
Ключові слова
білоквмісна композиція, варені ковбаси, органолептичні властивості, білки, composition containing protein, cooked sausages, organoleptic properties, proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Fursik, O. Influence of compositions containing protein on organoleptic properties of cooked sausages / O. Fursik // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – 2017. – С. 80-82.