Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27482
Title: Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)
Authors: Фурсік, Оксана Петрівна
Пасічний, Василь Миколайович
Страшинський, Ігор Мирославович
Keywords: білоквмісна композиція
тваринний білок
рослинний білок
кремнезем
гідроколоїди
composition containing protein
animal protein
plant protein
silica
hydrocolloids
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Патент на корисну модель №112240 UA МПК А23L 13/40 А23L 29/206 A23L 29/275 (2016.01) Білоквмісна харчова композиція / Фурсік О. П., Пасічний В. М., Страшинський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05658 ; заявл. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23.
Abstract: Білоквмісна харчова композиція включає білок свинячої дерми, суху молочну сироватку та білкові ізоляти рослинного походження. Додатково містить ксантанову камедь, карбоксиметилцелюлозу, гуарову камедь, карагенан, харчову добавку кремнезем. The food composition containing protein includes pork skin protein, dry whey protein and plant origin protein isolates. Additionally contains xanthan gum, carboxymethyl cellulose, guar gum, carrageenan, food additive silica.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27482
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112240.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.