Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Білоквмісна харчова композиція включає білок свинячої дерми, суху молочну сироватку та білкові ізоляти рослинного походження. Додатково містить ксантанову камедь, карбоксиметилцелюлозу, гуарову камедь, карагенан, харчову добавку кремнезем.
The food composition containing protein includes pork skin protein, dry whey protein and plant origin protein isolates. Additionally contains xanthan gum, carboxymethyl cellulose, guar gum, carrageenan, food additive silica.
Опис
Ключові слова
білоквмісна композиція, тваринний білок, рослинний білок, кремнезем, гідроколоїди, composition containing protein, animal protein, plant protein, silica, hydrocolloids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №112240 UA МПК А23L 13/40 А23L 29/206 A23L 29/275 (2016.01) Білоквмісна харчова композиція / Фурсік О. П., Пасічний В. М., Страшинський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05658 ; заявл. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23.