Функціональні продукти харчування як профілактика стресу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Мета дослідження - виявити взаємозв'язок між кишковою мікробіотою і наслідками порушення гомеостазу організму під впливом стресових факторів, а також способи запобігання стресових впливів на макроорганізм. The purpose of the study is to identify the relationship between intestinal microbiote and the consequences of disturbances of homeostasis of the body under the influence of stress factors, as well as methods for preventing stressful effects on macroorganism.

Опис

Ключові слова

функціональні продукти харчування, стрес, кафедра біотехнології і мікробіології, функциональные продукты питания, functional food products, stress

Бібліографічний опис

Старовойтова, С. О. Функціональні продукти харчування як профілактика стресу / С. О. Старовойтова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доповідей ХXVІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018р. : у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є. І. –Харків : НТУ «ХПІ». – С. 310.