Функціональні продукти харчування як профілактика стресу
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета дослідження - виявити взаємозв'язок між кишковою мікробіотою і наслідками порушення гомеостазу організму під впливом стресових факторів, а також способи запобігання стресових впливів на макроорганізм.
The purpose of the study is to identify the relationship between intestinal microbiote and the consequences of disturbances of homeostasis of the body under the influence of stress factors, as well as methods for preventing stressful effects on macroorganism.
Опис
Ключові слова
функціональні продукти харчування, стрес, кафедра біотехнології і мікробіології, функциональные продукты питания, functional food products, stress
Бібліографічний опис
Старовойтова, С. О. Функціональні продукти харчування як профілактика стресу / С. О. Старовойтова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доповідей ХXVІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018р. : у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є. І. –Харків : НТУ «ХПІ». – С. 310.