DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2018 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27527

Название: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
Другие названия: Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: харчова промисловість
енерго- та ресурсоощадні технології
харчові продукти
фізико-хімічні методи
нетрадиційна сировина
технологічне обладнання
енергозберігаюче обладнання
діяльність підприємств
пищевая промышленность
энерго- и ресурсосберегающие технологии
продукты питания
физико-химические методы
нетрадиционное сырье
технологическое оборудование
энергосберегающее оборудование
деятельность предприятий
food industry
food products
energy and resource-saving technologies
physical and chemical methods
non-traditional raw materials
technological equipment
energy saving equipment
enterprise activity
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерство освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2018.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості. Издание содержит материалы 84 Международной научной конференции молодых ученых, аспирантов и студентов. Рассмотрены проблемы совершенствования существующих и создания новых энерго- и ресурсосберегающих технологий для производства пищевых продуктов на основе современных физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего технологического и энергосберегающего оборудования, повышение эффективности деятельности предприятий, а также результаты научно-исследовательских работ студентов с целью повышения качества подготовки будущих специалистов пищевой промышленности. Рассчитан на молодых ученых и исследователей, которые занимаются обозначенными проблемами в пищевой науке и промышленности. The publication contains materials of 84 International scientific conference of young scientists and students "Youth scientific achievements to the 21st century Nutrition problem solution". It was considered the problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional raw materials, modern technological and energy saving equipment, improve of efficiency of the enterprises, and also the students research work results for improve quality training of future professionals of the food industry. The publication is intended for young scientists and researchers who are engaged in definite problems in the food science and industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27527
Располагается в коллекциях:2018

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Part 1.pdf11,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Part 2.pdf23,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Part 3.pdf5,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Part 4.pdf2,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь