Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27541
Title: Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply
Authors: Niemirich, Oleksandra
Melnyk, Oksana
Petrusha, Oksana
Havrysh, Andrey
Koval, Olga V.
Keywords: jerusalem artichoke
MHS-drying
convection drying
technological properties
порошок топінамбуру
конвекційна сушка
технологічні властивості
порошок топинамбура
MHS-сушка
конвекционная сушка
технологические свойства
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply / A. Niemirich, O. Melnyk, O. Petrusha, A. Havrysh, O. Koval // «EUREKA: Life Sciences» - 2017. - Number 2. – С. 42-50.
Abstract: Present work addresses technological properties of powder made from Jerusalem artichoke, formed by the method of drying with mixed supply of heat, compared to traditional convection. В статті розглядаються технологічні властивості порошку, виготовленого з топінамбуру, виготовленогометодом сушіння з змішаним подаванням тепла в порівнянні з традиційною конвекцією.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27541
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evrika_Koval_Kuzmin_Melnik.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.