Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Present work addresses technological properties of powder made from Jerusalem artichoke, formed by the method of drying with mixed supply of heat, compared to traditional convection. В статті розглядаються технологічні властивості порошку, виготовленого з топінамбуру, виготовленогометодом сушіння з змішаним подаванням тепла в порівнянні з традиційною конвекцією.

Опис

Ключові слова

jerusalem artichoke, MHS-drying, convection drying, technological properties, порошок топінамбуру, конвекційна сушка, технологічні властивості, порошок топинамбура, MHS-сушка, конвекционная сушка, технологические свойства, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply / A. Niemirich, O. Melnyk, O. Petrusha, A. Havrysh, O. Koval // «EUREKA: Life Sciences» - 2017. - Number 2. – С. 42-50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced