Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є охолодження продуктів і напівфабрикатів. Але даний метод не набув значного поширення через коротку тривалість зберігання. У роботі наведено результати дослідження процесу сушіння картоплі трьома методами: конвективним, терморадіаційним і комбінацією цих методів. The most effective method of food preservation today is cooling of products and semi-products. Вut this method has not acquired a significant spread through brief period of conservation. The paper studies the drying of potatoes by three methods: convection, thermal radiational and a combination of these methods.

Опис

Ключові слова

зневоднення, картопля, напівфабрикат, комбінований метод, опромінення, енергозатрати, терморадіаційне сушіння, drying, potatoes, semi-product, the combined method of exposure, energy consumption, thermal radiational drying, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // 80-річчю доктору технічних наук, професору, академіку Української академії наук Анісімову Віктору Федоровичу, Вінницький національний аграрний університет, серія : Технічні науки. – 2015. - Випуск 1 (89), Том 2. - С. 81-88.

Зібрання