Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є охолодження продуктів і напівфабрикатів. Але даний метод не набув значного поширення через коротку тривалість зберігання. У роботі наведено результати дослідження процесу сушіння картоплі трьома методами: конвективним, терморадіаційним і комбінацією цих методів. The most effective method of food preservation today is cooling of products and semi-products. Вut this method has not acquired a significant spread through brief period of conservation. The paper studies the drying of potatoes by three methods: convection, thermal radiational and a combination of these methods.

Опис

Ключові слова

зневоднення, картопля, напівфабрикат, комбінований метод, опромінення, енергозатрати, терморадіаційне сушіння, drying, potatoes, semi-product, the combined method of exposure, energy consumption, thermal radiational drying, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // 80-річчю доктору технічних наук, професору, академіку Української академії наук Анісімову Віктору Федоровичу, Вінницький національний аграрний університет, серія : Технічні науки. – 2015. - Випуск 1 (89), Том 2. - С. 81-88.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced