DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27590

Название: Високобілковий хліб підвищеної засвоюваності
Другие названия: Highly protein high digestibility bread
Авторы: Махинько, Валерій Миколайович
Черниш, Людмила Миколаївна
Бережна, Оксана Павлівна
Makhynko, Valeriy
Chernish, Lyudmila
Berezhna, Oksana
Ключевые слова: хліб
білок
засвоюваність
ізолят
клейковина
бобівник
хлеб
белок
усвояемость
изолят
клейковина
вахта
bread
protein
assimilation
isolate
gluten
Menyanthes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Патент 124833 UA МПК A21D 13/06 (2017.01) Високобілковий хліб підвищеної засвоюваності / Махинько В. М., Черниш Л. М., Бережна О. П.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201710760 ; заявл. 06.11.2017 ; опубл. 25.04.2018 ; Бюл. №8, 2018.
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових екстракту бобівника трилистого. Полезная модель относится к пищевой промышленности, а именно к хлебопекарной отрасли, и может быть использована для производства высокобелковых хлебобулочных изделий с повышенной усвояемостью белковой составляющей. Технический результат заключается в получении высокобелковых хлебобулочных изделий, имеющих высокую степень усвоения белка за счет компонентов экстракта вахты трехлистной. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain a high-protein baked goods with a higher degree of assimilation of protein extract components by menyanthes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27590
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PKMmvmvbhpz.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь