Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27753
Title: Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства
Authors: Драган, Олена Іванівна
Keywords: аутсорсинг
бізнес процес
виробництво
продукція
підприємство
м’ясопереробна галузь
бизнес процесс
производство
продукция
предприятие
мясоперерабатывающая отрасль
outsourcing
business process
production
enterprise
meat processing industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2018
Citation: Драган, О. І. Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства / О. І. Драган // Інтелект ХХІ. – 2018. − №2.− С. 135-142.
Abstract: У статті розглянуто специфічні особливості функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Досліджуються проблеми забезпечення комплексного перероблення сировини, коли у сучасних умовах більшість підприємств м’ясопереробної галузі не переробляють вторинну сировину, не займаються збиранням ендокрино-ферментної сировини, харчової крові для виробництва лікувальних препаратів. Пропонується запровадження на м’ясокомбінатах технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів – виробництва продукції з вторинної сировини (технічна продукція), і медичної продукції тваринницького походження, що надасть можливість для оновлення і подальшого розвитку цих виробництв. Співпраця м’ясокомбінатів і фірм аутсорсерів зможе надати потенційніпереваги, що стануть довгостроковими та дозволять отримати економічні вигоди усім зацікавленим сторонам.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27753
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.