Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто специфічні особливості функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Досліджуються проблеми забезпечення комплексного перероблення сировини, коли у сучасних умовах більшість підприємств м’ясопереробної галузі не переробляють вторинну сировину, не займаються збиранням ендокрино-ферментної сировини, харчової крові для виробництва лікувальних препаратів. Пропонується запровадження на м’ясокомбінатах технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів – виробництва продукції з вторинної сировини (технічна продукція), і медичної продукції тваринницького походження, що надасть можливість для оновлення і подальшого розвитку цих виробництв. Співпраця м’ясокомбінатів і фірм аутсорсерів зможе надати потенційніпереваги, що стануть довгостроковими та дозволять отримати економічні вигоди усім зацікавленим сторонам.

Опис

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства / О. І. Драган // Інтелект ХХІ. – 2018. − №2.− С. 135-142.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в