Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27781
Title: Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters
Authors: Malezhik, Ivan
Strelchenko, Ljudmila
Dubkovetskyy, Igor
Keywords: thermal radiation-convective drying
product range
moisture content
the intensification of the drying process
the load heaters
snack
теплова радіаційно-конвективна сушка
асортимент
вологість
інтенсифікація процесу сушіння
нагрівачі нагріву
закуски
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2016
Citation: Malezhyk, I. Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters / Ivan Malezhyk, Ludmila Strelchenko, Igor Dubkovetskyi // Modern Technologies in the food Industry : Proceeding of International Conference. – Chisinau, 2016. – P. 64–68.
Abstract: During drying apple snacks to obtain high-quality product should choose optimum parameters of drying and rational use of energy, materials and time. The intensity of the thermal radiation-convection drying largely depends on the capacity of heaters, used for the process. The purpose of the given research is to determine the optimal load heaters. Під час сушіння яблучних снеків для отримання високоякісного продукту слід вибирати оптимальні параметри сушіння та раціональне використання енергії, матеріалів і часу. Інтенсивність сушіння теплового випромінювання-конвекції багато в чому залежить від потужності нагрівачів, що використовуються для процесу. Метою даного дослідження є визначення оптимального навантажувального нагрівача.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27781
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53а.pdf441.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.