Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27784
Title: Аналіз процесу сушіння різних сортів грибів
Authors: Бурлака, Тетяна Василівна
Малежик, Іван Федорович
Дубковецький, Ігор Володимирович
Keywords: гриби
сушіння
процес сушіння
добавки – БАР
лецетин
глікоген
БАР
mushrooms
drying
drying process
additives - BAR
lecetin
glycogen
BAR
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Бурлака, Т. В. Аналіз процесу сушіння різних сортів грибів / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. — Київ, 2013. – Ч. 2— C. 214—215.
Abstract: В зв’язку з погіршенням екологічної ситуації у світі одним із перших місць є виробництво вітамінних, антиоксидантних та протеїнових добавок і продуктів функціонального призначення, які спрямовані на профілактику різних захворювань, на зміцнення захисних сил організму людини до дії різних несприятливих факторів.анизма. In connection with the deterioration of the environmental situation in the world, one of the first places is the production of vitamin, antioxidant and protein supplements and functional products aimed at preventing various diseases, to strengthen the protective forces of the human body to the action of various adverse factors.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27784
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
82а.pdf321.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.