DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27784

Название: Аналіз процесу сушіння різних сортів грибів
Другие названия: Analysis of the process of drying of different mushrooms sort
Авторы: Бурлака, Тетяна Василівна
Burlaka, Tatiana
Малежик, Іван Федорович
Malezhik, Ivan
Дубковецький, Ігор Володимирович
Dubkovetskyy, Igor
Ключевые слова: гриби
сушіння
процес сушіння
добавки – БАР
лецетин
глікоген
БАР
грибы
сушка
процесс сушки
лецитин
гликоген
mushrooms
drying
drying process
additives - BAR
lecetin
glycogen
BAR
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Бурлака, Т. В. Аналіз процесу сушіння різних сортів грибів / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. — Київ, 2013. – Ч. 2— C. 214—215.
Краткий осмотр (реферат): В зв’язку з погіршенням екологічної ситуації у світі одним із перших місць є виробництво вітамінних, антиоксидантних та протеїнових добавок і продуктів функціонального призначення, які спрямовані на профілактику різних захворювань, на зміцнення захисних сил організму людини до дії різних несприятливих факторів. В связи с ухудшением экологической ситуации в мире одно из ведущих мест является производство витаминных, антиоксидантных и протеиновых добавок и продуктов функционального назначения, направленных на профилактику различных заболеваний, на укрепление защитных сил организма человека к воздействию различных неблагоприятных факторов. In connection with the deterioration of the environmental situation in the world, one of the first places is the production of vitamin, antioxidant and protein supplements and functional products aimed at preventing various diseases, to strengthen the protective forces of the human body to the action of various adverse factors.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27784
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
82а.pdf321,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback