Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сорго, цукровий сироп, концентрат квасного сусла, sorghum, sugar syrup, kvass whiskey concentrate

Бібліографічний опис

Войтенко, М. К. Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями / М. К. Войтенко, М. В. Карпутіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 276.