Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сорго, цукровий сироп, концентрат квасного сусла, sorghum, sugar syrup, kvass whiskey concentrate

Бібліографічний опис

Войтенко, М. К. Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями / М. К. Войтенко, М. В. Карпутіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 276.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced