Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння.
In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сорго, цукровий сироп, концентрат квасного сусла, sorghum, sugar syrup, kvass whiskey concentrate
Бібліографічний опис
Войтенко, М. К. Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями / М. К. Войтенко, М. В. Карпутіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 276.