Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered
Опис
Ключові слова
адаптивність системи, розвиток, конкурентоспроможність підприємства, adaptivity of the system, development, competitiveness of enterprise, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 17–19 лютого 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 23.