We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered

Description

Citation

Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 17–19 лютого 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 23.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By