Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
No Thumbnail Available
Files
Date
Authors
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered
Description
Citation
Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 17–19 лютого 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 23.
