Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The object of the research is the process of managing the production of products at the multi-choice food company. The subject of the study is the application of methods of data mining to support the process of adjusting the assortment of products. As a result of the study, the information technology has been developed, which includes adapted methods of data mining. The use of this technology will improve the efficiency of economic activity of enterprises. This is achieved by reducing the cost of the product itself. The proposed technology can be used both in the food industry and in other branches of production.

Опис

Ключові слова

кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, multicomponent food business, intelligent data analysis, інтелектуальний аналіз даних, багатономенклатурне харчове підприємство, интеллектуальный анализ данных, многономенклатурное пищевое предприятие

Бібліографічний опис

Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / S. Hribkov, O. Kharkianen, O. Myakshylo, M. Kostikov // Eastern-european journal of enterprise technologies. – 2018. – № 3, V. 1. – РР. 77-87.

Зібрання