Методика определения комплексного показателя качества сортов мягкой пшеницы (зерно, мука, хлеб)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статье приведена методика комплексной оценки качества 5 сортов зерна озимой мягкой пшеницы в соответствии с принципами квалиметрии. In the article methods over of complex estimation of quality are brought 5 sorts of grain of winter soft wheat in accordance with principles of qualimetry.

Опис

Бібліографічний опис

Михалева, Е. Н. Методика определения комплексного показателя качества сортов мягкой пшеницы (зерно, мука, хлеб) / Е. Н. Михалева, Н. А. Рябченко, О. В. Кузьмин // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV міжнар. міжгалуз. наук.-практ. конф., 7-9 квітня 2011 р., м. Донецьк. – Т. 2. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 110-135.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в