Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, біологічна цінність, порошок ягід асаї, смузі, health food, biological value, powder of acai berries, smoothies, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні / І. В. Дітріх, С. М. Радькевич // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 30.11.2017. - Warszawa, 2017. – Str. 93-96.