Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта.
The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.
Опис
Ключові слова
оздоровче харчування, біологічна цінність, порошок ягід асаї, смузі, health food, biological value, powder of acai berries, smoothies, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні / І. В. Дітріх, С. М. Радькевич // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 30.11.2017. - Warszawa, 2017. – Str. 93-96.