Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27979
Title: Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
Authors: Кійко, Вікторія Вікторівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Пістуняк, Ірина Ярославівна
Гордієнко, Анна Сергіївна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кваліметрія
якість
харчування
qualimetry
quality
diet
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства / В. В. Кійко, О. В. Кузьмін, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко // The development of technical sciences: problems and solutions : conference proceedings, April 27-28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – PP. 64-68.
Abstract: Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27979
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pistuniak.pdf350.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.