Фальсифікація соків та методи її виявлення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто методи ідентифікації і фальсифікації соків. Methods of identification and falsification of juices.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, фальсифікація, сік, falsification, juice

Бібліографічний опис

Волинська, Л. С. Фальсифікація соків та методи її виявлення / Л. С. Волинська, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 271-272.