Фальсифікація соків та методи її виявлення
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто методи ідентифікації і фальсифікації соків.
Methods of identification and falsification of juices.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, фальсифікація, сік, falsification, juice
Бібліографічний опис
Волинська, Л. С. Фальсифікація соків та методи її виявлення / Л. С. Волинська, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 271-272.