Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27982
Title: Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного
Authors: Лаленко, Таміла Вікторівна
Пістуняк, Ірина Ярославівна
Гордієнко, Анна Сергіївна
Богомол, Анна Віталіївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
якість
комплексна кількісна оцінка
кваліметрія
соус молочний
quality
complex quantitative estimation
qualimetry
sauce milk
Issue Date: 2018
Citation: Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного / Т. В. Лаленко, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко, А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 11 (51). – С. 77–83.
Abstract: Розроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27982
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lalenko.pdf813.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.