Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, якість, комплексна кількісна оцінка, кваліметрія, соус молочний, quality, complex quantitative estimation, qualimetry, sauce milk

Бібліографічний опис

Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного / Т. В. Лаленко, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко, А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 11 (51). – С. 77–83.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced