Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії.
The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, якість, комплексна кількісна оцінка, кваліметрія, соус молочний, quality, complex quantitative estimation, qualimetry, sauce milk
Бібліографічний опис
Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного / Т. В. Лаленко, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко, А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 11 (51). – С. 77–83.