Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27987
Title: Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв
Authors: Богомол, Анна Віталіївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
настої
цитрусові
соус
м’ясні страви
infusions
citrus
sauce
meat dishes
Issue Date: 2018
Citation: Богомол, А. Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 10-11.
Abstract: В роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27987
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohomol.pdf187.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.