Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв.
In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, настої, цитрусові, соус, м’ясні страви, infusions, citrus, sauce, meat dishes
Бібліографічний опис
Богомол, А. Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 10-11.