Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27988
Title: Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях
Authors: Богомол, Анна Віталіївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кумкват
харчові технології
kumquat
food technologies
Issue Date: 2018
Citation: Богомол, А. Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 12-13.
Abstract: В роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях. In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27988
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Estimation of the prospects of using kumquat in food technologies.pdf223.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.